KOCAELİ / GÖLCÜK - Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik koşusunda Genç Kız kategorisinde öğrencimiz Esila Şerit 1., Dilara Atan 3., Genç erkek kategorisinde öğrencimiz Davut Akdağ 1. Olmuştur.

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu iki Erasmus projesinden biri olan "Wellness School bag" projesinin ilk video toplantısı içinde bulunduğumuz mart ayında gerçekleştirildi.

Mrt

Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımımız Türkiye finalleri için Antalya'ya gitti.

Mrt

Liseler arası genç kızlar futbolda Kocaeli Şampiyonu olan okulumuz, çok önemli bir başarıya imza attı, Düzce’de yarı final maçlarında birinci olup, ismini Türkiye Finallerine yazdırdı.

Şbt

Okulsporları gençler A kız futbol müsabakaları kapsamında Yalovada düzenlenen turnuvada okul kız futbol  takımımız tüm rakiplerini yenerek grup 1.olup Türkiye şampiyonası yarı finaline katılmaya hak kazanmıştır.

Ara

Atatürk ün Ankara'ya gelişinin 104. Yıldönümü kapsamında düzenlenen Atatürk Kır Koşusunda genç kız kategorisinde öğrencimiz

Sultan Akyol 1.,Esila Şerit 2. Ve Aleyna Alkan 3. Olmuştur. Genç erkek kategorisinde öğrencimiz Davut Akdağ 1. Olarak kürsüde yerini almıştır. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Ara

8-19 Aralık 2023 tarihlerinde Gebze Alaattin Kurt stadında yapılan Genç Kızlar Futbol İl müsabakasında Okul takımımız hiç bir gol yemeden tüm rakiplerini yenmiş ve Kocaeli şampiyonu olmuştur.Türkiye şampiyonası grup müsabakalarına gitmeye hak kazanmıştır. Takımımıza başarılar dileriz  ve öğrencilerimizi çalıştıran başta Seda Konal öğretmenimize ve tüm teknik ekibe teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Gölcük’ün efsane ve ilk lisesi olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde yapım çalışmaları sorunsuz devam ediyor.  Okul inşaatında 273 adet fore kazık çakma işleminin tamamlanmasının ardından temel demirlerinin döşenme işlemi sürüyor.